Top Italian style
Image default
Offers

Wat betekent elke kaart 2020?

De inzichten van Tarot

Tarotlezen, een vorm van verdeling, kan worden gebruikt als leidraad, voor het verkrijgen van inzichten voor problemen, voor acties die moeten worden ondernomen en ook voor meditatie. Dus, om een beetje hulp te krijgen over wat het nieuwe jaar voor jou in petto heeft en wat de beste actie is die je kunt ondernemen om het meeste uit het jaar te halen, biedt Tarot 2022 een geweldige gids. De universele energie die is gekoppeld aan het tarotdek, helpt bij het geven van nauwkeurige tarotmetingen, mits correct gebruikt.

Voor persoonlijke groei in het volgende jaar, onthult Tarot 2022 dat er een relatie met je eigen zelf zal zijn. Je moet de tijd nemen om na te denken over je diep gescheiden waarden en hoe je moet reageren op elke situatie in het leven. De tarotkaarten vragen je om te heroverwegen wie je bent en dienovereenkomstig te handelen. Naarmate het jaar vordert, zullen ook de dingen voor u duidelijk worden .

Tarot 2022 voorspelt het volgende:

• De ‘Geliefden’ in het tarotdek, moedigt je aan om je eigen zelf te respecteren net zoals je de relaties om je heen respecteert. Het bereiken van innerlijke harmonie is alleen mogelijk als er een evenwicht is tussen het eren van jezelf en het eren van anderen.

• De ‘Kracht’-kaart – geassocieerd methoroscoop Leeuw – suggereert dat je de wereld met meer mededogen en begrip zult benaderen als je in vrede bent met jezelf.

• ‘Gerechtigheid’ moedigt je aan om het persoonlijk evenwicht verder te onderzoeken en eventuele misstanden recht te zetten, zodat de schaal niet te ver gaat en ons uit balans brengt en onze gekozen koers verlaat.

• De gereflecteerde ‘Toren’ suggereert dat je bereid zou moeten zijn om bepaalde veranderingen onder ogen te zien, om vooruit te komen.

• De gereflecteerde ‘wereld’ gaat ervan uit dat als je niet bent voorbereid op veranderingen, je misschien niet in staat bent om het evenwicht te bewaren. Verandering is noodzakelijk voor evolutie.

• Het ‘Oordeel’ duwt je halverwege het jaar, om meer serieus te streven naar duidelijkheid en verlossing, als we ons volle potentieel willen waarmaken.

• De ‘Hangende Man’, herinnert je er nogmaals aan dat we voor een groter doel in het leven onze oude wegen moeten loslaten en nieuwe perspectieven zoeken om een ​​pad naar ons doel uit te stippelen.

• De gereflecteerde ‘Keizer’ suggereert dat je onnodig je gewicht rond mensen zou kunnen gooien en de schalen teveel aan één kant zou kunnen kantelen. Een beetje zorg moet worden besteed aan hoe anderen worden behandeld.

• De ‘Dood’-kaart impliceert dat we nu klaar zijn om de wereld onder ogen te zien in een nieuw verbeterd zelf, door de oude ideeën en manifestaties los te laten.

• In de herfst – zo rondhoroscoop Schorpioen – zal het ‘Rad van Fortuin’ onthullen hoe we ons niet door de veranderingen bedreigd voelden, omdat ze deel uitmaken van het leven.

• De ‘Hogepriesteres’ nodigt je uit om je te concentreren op kennis en intuïtie, want het jaar begint ten einde te lopen. Dit kan dan worden gebruikt om u in de komende jaren beter te begeleiden.

• Het jaar eindigt op een goede noot met ‘De Keizerin’, zoals je jezelf zult creëren, betrouwbare kracht en begrip van de fluctuaties van het bestaan.

Bron:
Zodiac Horoscoop