Top Italian style
Image default
Home and Garden

Sommerferien in Italien, Agriturismo in Den Marken | Zomervakantie in Italie

Appartement huren in Italië? Bij Belfiore aan de oostkust zit u goed

Vakantie vieren. Businessmeeting bijwonen. Natuur verkennen. Cultuur snuiven. Een appartement huren in Italië geeft u tal van mogelijkheden. Ontdek het hier bij Belfiore in Midden-Italië, aan de oostkust. Wat is uw reden om een appartement te huren in Italië?

 • Trouwen in Italië
 • Zomervakantie vieren in Italië
 • Gezinsvakantie houden in Italië
 • Vakantie in Le Marche beleven
 • Opleiding/workshops houden (zoals yoga)
 • Businessmeeting/conferentie bijwonen
 • Italië culinair verkennen

Voor al deze momenten is een appartement huren in Italië bij Belfiore een goede keus. Verschillende van deze mogelijkheden lichten we hieronder toe.

Wat is Agriturismo Borgo Belfiore?

Veel mensen weten het al: een appartement huren in Italië wordt een ontspannen, sportief of gevarieerd verblijf bij Belfiore in de streek Le Marche, provincie Ancona. Want Agriturismo in den Marken – Borgo Belfiore staat voor twee hiuzen, die gerestaureerd werden op een authentieke manier. Met behoud van historische details. U proeft dan ook een en al sfeer en vroeger tijden in deze villa’s in het oosten van Italië. Bekijk hiervoor vooral de prachtige foto’s van de appartementen Belfiore.

Appartement huren in Italië? Belfiore spreekt uw taal

Spreekt u geen Italiaans? Geen nood. Bij Belfiore spreken de eigenaren en personeel uw taal: Duits, Engels of Nederlands. Wel zo makkelijk als u tips wilt voor uitjes. Of uitleg nodig hebt bij een gerecht. Of graag meer ontdekt over de historie van de prachtige appartementen in Italië van Belfiore. Een appartement huren in Italië wordt zo een eitje. -> Wohnung mieten Italien

Activiteiten als u een appartement gaat huren bij Belfiore in Italië

Onderneemt u graag van alles vanuit uw gehuurde appartement in Italië? In de directe omgeving van Belfiore vindt u van alles te doen. Van ontspanning tot inspanning, van verwondering tot onderdompeling. Denk aan:

 • Oeroude druipsteengrotten
 • Mystiek bedevaartsoort Basilica della Santa Casa
 • Fluwelen zandstrand van Senigallia
 • Natuur met velden vol lavendel, zonnebloemen en graan
 • Volop sportieve mogelijkheden

Vakantie appartement huren in Italië en u uitleven met sport?

Vanuit Belfiore krijgt u de kans om uit allerlei sporten te kiezen om uzelf te trainen. Of om juist op een ontspannen manier aan uw gezondheid te werken. Of uw geest leeg te maken. Veel bezoekers trekken er dan ook op uit om te mountainbiken, te wielrennen of te hardlopen. Wel bewegen, maar liever ietsje minder intensief? Dan volgt u nabijgelegen wandelroutes voor een tocht langs de mooiste natuur die Italië rijk is. Of trekt u baantjes in het grote zwembad bij Belfiore. Gaat u dus een appartement huren in Italië bij Belfiore, dan kunt u zichzelf sportief flink uitdagen.

Appartement huren in Italië om te relaxen?

Onderneemt u liever wat minder? En ontspant u graag wat vrijblijvender? Ook dan is een vakantiewoning huren in Italië bij Belfiore een topkeus. Want hoog gelegen op een heuvel ervaart u vanuit Belfiore de rust, vredigheid en schoonheid van het uitgestrekte Italiaanse landschap. De lappendeken over de heuvels weeft agrarische velden aan elkaar en wisselt steeds van kleur en structuur.

Uw persoonlijke buitenzitplaats bij uw appartement biedt u bovendien ruimte om bijvoorbeeld een boek te lezen. Of yogaoefeningen te doen. In de boomgaard ontdekt u verder de lekkerste tropische vruchten tijdens een ontspannen wandeling. En op de jeu-de-boulesbaan gooit u in alle rust uw balletje. Zoekt u verkoeling? Dan neemt u een verfrissende duik in het ruime zwembad van Belfiore.

Ook vakantie vieren of appartement huren in Italië?

Veel mensen gingen u al voor en kregen de tijd van hun leven in Le Marche. Ontdek wat u allemaal in deze omgeving kunt doen en uit welke fraaie appartementen u bij Belfiore kunt kiezen. Zie Urlaub in Den Marken, Italië.

 

https://belfiore-italia.com/ferienwohnungen-in-marken-italien/