Top Italian style
Image default
Home and Garden

Singapore

Singapore is een prachtig land in het Zuidoosten van Azië. Het land wordt omringd door buurlanden Indonesië (in her westen) en Maleisië aan de andere kant.  Officieel is Singapore een eilandstaat. Dit zorgt er ook voor dat het wettelijk gezien het kleinste land van Zuid-Oost Azië. Singapore is buiten een tussenstop voor veel vluchten boven Azië ook een erg populaire vakantie bestemming. Dit komt door de rijke historie die het land heeft. Vooral in de kern van de stad vind je veel cultuur. Veel mensen weten niet dat Singapore vroeger een kolonie van Engeland was. Ben je op bezoek in het land zul je je verbazen over hoe goed er Engels wordt gesproken.

Naar school gaan in Singapore

Singapore Summer School is een concept dat in de wereld is gebracht door dezelfde mensen die achter het idee van Shanghai Summer School zaten. Het idee is om mensen gedurende de zomer te laten zien waarom je beter kan gaan werken en leren in een prachtig land als Singapore, in plaats van de hele dag nutteloos in de zon liggen en niks te doen. Door je in te schrijven voor de Singapore Summer School wordt je geïntroduceerd aan een wereld vol cultuur en internationaal zaken doen. Je komt gegarandeerd terug met bakken aan ervaring en nieuwe vaardigheden.

 

Waarom daar?

Je vraat je natuurlijk af:  ’waarom in Singapore?’. Hier zijn genoeg argumenten op te bedenken. Op maar de beginnen met het klimaat. In Singapore geniet je tijdens de zomermaanden van een tropisch klimaat. Ten tweede is Singapore een bruisende stad die bekend staat om haar levendigheid en vermaak. Het is zelfs zo dat Singapore erg haar best doet bezoekers vanuit andere culturen zo goed mogelijk te verwelkomen. Nou, als dat niet uitnodigend klinkt! Buiten al deze leuke extraatjes kom je natuurlijk naar Singapore om iets te leren, ook dan zit je goed. Het land heeft namelijk een van de beste onderwijssystemen ter wereld. Je leert dus van mensen die ook daadwerkelijk verstand hebben van hetgeen ze vertellen. Twijfel je nog? Neem dan een kijkje op de website om de ervaringen van andere door te nemen. De beste zomer school is gegarandeerd Singapore Summer School.

https://singaporesummerschool.org/