Top Italian style
Image default
Home and Garden

Quick-Step parketvloer: warme uitstraling

Een parketvloer is een goede manier om een unieke uitstraling aan je woning te geven. Met de verschillende houtsoorten en designs die een parketvloer te bieden heeft ben je altijd verzekerd van een stijlvolle en kwalitatief hoogwaardige vloer.

Het grote verschil met laminaat is dat een parketvloer van echt hout wordt gemaakt, waar bij laminaat wordt gebruik gemaakt van houtprints die gedrukt worden op een HDF-plaat.

Het echte hout geeft je woning een warme uitstraling en met een zelfgekozen print krijg je een unieke vloer. Quick-Step heeft een aantal mooie designs in zijn parketcollectie.

Plaatsen, afwerken en onderhouden

Hoewel een parketvloer van zichzelf al warm aanvoelt, kun je er ook voor kiezen om de vloer te combineren met een vloerverwarming. Dit is met Quick-Step parket heel goed mogelijk. Het plaatsen van het parket gaat heel gemakkelijk, en ook aan de afwerking is gedacht.

Je kunt bijpassende plinten en profielen bestellen, maar ook handige accessoires zoals kit en radiatordopjes. Met deze complete afwerking kun je direct alles afmaken en gaan genieten van je nieuwe vloer. Het onderhouden van je houten vloer is minstens zo belangrijk: reinig je parketvloer dagelijks met een stofzuiger of microvezeldoek.

Geef hem daarnaast af en toe extra verzorging met wat onderhoudsolie.

Jaren genieten van je parketvloer

Met een parketvloer haal je onbetwiste kwaliteit in huis. Quick-Step heeft zowel kwaliteit als duurzaamheid hoog in het vaandel staan en steekt dan ook veel tijd in het ontwerpen en ontwikkelen van parketvloeren.

De vloeren stralen warmte en luxe uit, maar geven ook een moderne sfeer aan iedere woning.

Bij Quick-Step kun je rekenen op een langdurige garantie, maar ook op goed advies. Zo wordt aangeraden om rekening te houden met de juiste luchtvochtigheid in je woning. Hierdoor gaan de planken langer mee!

https://www.parket-winkel.be