Top Italian style
Image default
Health

Parfumvrije wasmiddelen van Klok

Parfumvrije wasmiddelen? Het kan!

Je zou het niet denken, maar wasproducten zonder parfum toevoegingen winnen aan terrein bij consumenten. Maar dat klink al tegenstrijdig. Want wasmiddelen horen toch lekker te ruiken. Hoe gaat dat dan zonder parfum? Bij Klok zijn we inmiddels jarenlang specialist in het vervaardigen van neutrale wasmiddelen zonder parfum. Graag gaan we dieper in, in onze ecologische wasmiddelen.

Een schone en frisse was met Klok

Er is niets zo fijn als de geur van een schone frisse was net uit de wasmachine. Als je een wasje draait dan wil je natuurlijk hier ook van genieten. Voor mensen met een gevoelige huid geldt dat helaas anders, want toevoegingen zoals parfum en andere parabenen kunnen nadelig effect hebben bij sommige mensen en ze kunnen daarom niet genieten van hun frisse was.

Neutrale wasmiddelen van Klok kunnen dus hierbij helpen omdat deze hypoallergeen zijn en speciaal ontwikkeld zijn voor een lage risico op huidirritatie. We hebben onze wasmiddelen speciaal ontwikkeld voor zowel de witte was als de gekleurde was. De speciale parfumvrije formule garandeert alsnog een stralend witte en schone was, wat je ook mag verwachten natuurlijk. De formule is dusdanig samengesteld dat het geen parfum en kleurstof bevat. Hoe we dat kunnen bewijzen? Dankzij de Asthma Allergy Nordic Label!

Wat is het Asthma Allergy Nordic Label

Onze wasmiddelen hebben een krachtige keurmerk genaamd Asthma Allergy Nordic Label. Dit keurmerk is opgezet door dermatologen en zodoende zijn onze producten ook getest door onafhankelijke dermatologen die het allergie effect meten op de huid op wetenschappelijke basis. Doordat we het keurmerk mogen voeren op al onze producten is het heel veilig om te zetten dat Klok wasmiddelen en reinigingsproducten voor iedereen geschikt zijn. Het Asthma Allergy Nordic Label is opgezet door diverse organisaties uit onder andere Noorwegen en Denemarken.

Goede kleurbescherming

Speciaal voor de gekleurde was hebben we vloeibaar wasmiddel en waspoeder in normale en XXL grootverpakking. De formule verwijdert vlekken effectief en is tevens mild voor huid en kleding. Kleuren blijven origineel en behouden. Wassen kan al effectief op een lage temperatuur van 30 graden, wat ook bijdraagt aan minder energiegebruik voor de wasmachine.Kies voor de extra voordeelverpakking waspoeder dat geschikt is voor ca. 72 wasbeurten.

Parfumvrije wasmiddelen voor de gevoelige huid

Bij Klok geloven we al decennia dat een schone was niet ten koste mag gaan van de mens of natuur. Daarom ontwikkelen we onze natuurlijke zeep producten zo mild mogelijk met zo min mogelijk kunstmatige stoffen. Alle producten van Klok bevatten daarom ook geen onnodige toevoegingen, zoals parfum en kleurstoffen.

Onafhankelijk dermatologisch getest

Klok wasmiddelen bevatten het Asthma Allergy Nordic Label en EU Ecolabel. Hiermee zijn we één van de weinige aanbieden die aan beide keurmerken voldoen. Onze producten zijn geschikt voor alle huidtypen én bevatten ingrediënten die milieuvriendelijk zijn.

Wasmiddelen online kopen met gratis verzending

Wil je liever niet de deur uit en eenvoudig online je wasmiddelen kopen? Bezoek dan onze eigen webshop waar je alle klok producten voordelig kunt bestellen met gratis verzending va. €30,- in Nederland. Ook verzenden we onze producten naar België en kunnen onze Belgische klanten veilig online afrekenen via Bancontact of KBC.

https://www.klok-eco.nl/