Genieten van een wereldkeuken op Hollandse bodem

Published by: 0

De Aziatische keuken dankt haar populariteit wellicht wel aan haar eindeloze diversiteit. Zo biedt deze keuken genoeg keuze voor liefhebbers van vlees-, vis- en vegetarische gerechten, zowel warm als koud. Ware liefhebbers van de culinaire Japanse keuken in Eindhoven en omstreken doen er goed aan door een tafel te reserveren bij OZZO. Dit Japanse restaurant in Eindhoven biedt een diverse kaart met heerlijke combinaties die leiden tot ware smaaksensaties. De gerechten worden bereid met passie en verse producten. Dit alles wordt gepresenteerd in een stijlvolle omgeving op een goed bereikbare locatie. 

Waar het Oosten het Westen ontmoet

De chef-koks van OZZO hebben de veelzijdigheid van de oosterse keuken in een westers jasje gegoten. Zo ontstaan bijzondere culinaire combinaties, zoals de ‘Pulled Beef Rendang Style-burger’ met haar pittige karakter dankzij de wasabi, of de ‘Surf & Turf-burger’ waar de tijgergarnalen en de ossenhaas elkaar perfect aanvullen. Daarnaast heeft u keuze uit diverse traditionele en signature sushi-soorten of kunt u zich laten verrassen door de chef-choices. Kortom, de kaart biedt voor iedereen een passend gerecht. 

Thuis genieten?

Wilt u uw eters verrassen of heeft u geen zin om zelf te koken? Dat komt goed uit, want u kunt de sushi afhalen in Eindhoven aan de Aalsterweg 322. Heeft u bepaalde allergieën of wensen? Geef deze dan telefonisch door zodat de chef-koks hier rekening mee kunnen houden.

Voor meer informatie bezoekt u www.hoteleindhoven.nl of neemt u telefonisch contact op met 040 211 60 33.
 

https://www.hoteleindhoven.nl/