Top Italian style
Image default
Management

Best business for village

Kleine dorpsonderneming ideeën in India voor new-age ondernemers is de noodzaak van het uur, als meer en meer mensen zijn toetreding tot het ondernemerschap bandwagon.

 

Met dit artikel leert u over verschillende kleine dorpsbedrijfsideeën in India voor beginnende ondernemers die u kunnen helpen een duurzame toekomst op te bouwen.

 

Deze winstgevende bedrijven kunnen worden gestart met een investering van minder dan 10 lakhs en kunnen tot 25000 tot 35000 roepies per maand opbrengen.

In dit artikel vindt u informatie over de werking van deze bedrijven, hun investeringsbehoeften, de risico’s enzovoort, zodat het voor u gemakkelijker wordt om een beslissing te nemen. Dus laten we beginnen!

 

Lijst van kleine dorpsbedrijfsideeën in India voor nieuwe ondernemers:

1. Kleinschalige industrieën:

Dit is de meest populaire kleinschalige business die maximale werkgelegenheid genereert en dus een directe impact heeft op de plattelandseconomie.

 

Deze industrieën zijn arbeidsintensief en verbruiken grondstoffen die plaatselijk beschikbaar zijn. Hoewel ze hoge initiële investeringen vergen, bieden ze indirecte werkgelegenheid aan een maximum aantal mensen.

 

Industrieën die geschikt zijn voor deze categorie:

Rijst- en meelfabrieken – investering: 40 – 50 lakhs – rendement: tot 5 lakhs per maand

Productie van ijs – investering: 45 lakhs – rendement: 50000 roepies per maand

Mineraalwater productie-eenheid – investering: 40 lakh- rendement: 50000 roepies per maand

Tarwemeelfabriek – investering: 50 lakhs – rendement: tot 6 lakhs per maand

2. Bijenhouders en pluimveehouderij:

Bijenhouders in India hebben een unieke kans om extra inkomsten te genereren door de honing te verkopen die door bijen wordt geproduceerd.

 

Ook pluimveehouders hebben een goede markt voor de verkoop van eieren, vlees en kuikens, en voor grondstoffen zoals wol en veren. Zij verkopen ook levende vogels die een mooi bedrag opbrengen.

 

3. Graziers:

Graziers zijn degenen die melkopbrengsten produceren van runderen die voor commercieel gebruik worden gefokt. Het is een bloeiende business omdat er een onuitputtelijke vraag is naar melk en zuivelproducten.

 

De inside scoop: Men kan dit zien als een extra bron van inkomsten of er zelfs voor kiezen om een apart tijdslot toe te wijzen om de dieren te verzorgen en er winst uit af te romen.

 

4. Biologische landbouw:

Biologische landbouw wint aan momentum in India als gevolg van de toename van de vraag naar chemicaliënvrije producten.Als u op zoek bent naar het starten van een biologisch landbouwbedrijf, dan kan dit een zeer winstgevende onderneming zijn.

 

U kunt een biologische boerderij beginnen in dorpen in de buurt van uw stad. Biologische voedingsmiddelen zijn duur in de stad, maar in het dorp zullen ze veel goedkoper zijn.

 

Biologische landbouw bedrijven

Als je biologische groenten kunt verbouwen op je boerderij, dan zal er ook in de stad veel vraag naar zijn.

 

5. Zonne-energie Business:

Zonne-energie is zeer mainstream geworden deze dagen en er is een enorme vraag naar het.Als je genoeg geld om te investeren in deze business, dan ga je gang en start het. Je kunt straatverlichting op zonne-energie installeren in dorpen waar elektriciteit niet beschikbaar of te duur is.

 

6. Pluimveehouderij:

Kippen en eieren zijn dagelijks gebruikte producten en er is een grote vraag naar in India. U kunt een pluimveebedrijf beginnen met een zeer kleine investering.

 

Pluimveehouderij

Maar zorg ervoor dat de plaats waar u dit bedrijf start hygiënisch is en goede waterbronnen heeft voor uw kippen.

 

7. Detailhandel:

Als u een boetiek of detailhandel in de stad hebt, open er dan ook een in het dorp. Op deze manier kunt u meer klanten bereiken en hoogwaardige producten verkopen die mensen in de stad zich niet kunnen veroorloven.

 

8. Rijstmolen:

Rijsthandel in India is tegenwoordig zeer lucratief. Je kunt een rijstmolen beginnen in dorpen waar de rijstproductie hoog is. Vervolgens kunt u rijst verwerken en verkopen aan nabijgelegen steden.

 

9. Veevoeder Bedrijf:

Veehouderij is gebruikelijk in alle Indiase dorpen. Koeien en buffels worden in Indiase dorpen voornamelijk gebruikt voor huishoudelijk werk.

 

U kunt een veevoederbedrijf beginnen waar u gratis veevoeder aan boeren verstrekt en een redelijk bedrag vraagt van boeren die meer dan 10 runderen hebben.

 

10. Bakkerij:

Bakkerij is een ander klein dorp business idee dat niet veel investeringen zal vereisen. U kunt een bakkerij beginnen in een dorp waar tarwe in overvloed wordt verbouwd en waar de mensen graag verschillende soorten brood eten.

 

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/